Alt-F4.org

Webvullers

9 augustus 09:29, 2004
Ergens op het Internet, in een discussie aangezwengeld door het onderwerp van 4 weken geleden en aangewakkerd door het onderwerp van 2 weken geleden doet ene 'bicat' een duit in de zak:
Dat [..] doen nagenoeg alle webvullers. Noem het voor gemak: Stijl.

(Voor de lezertjes die hier nog hangen van vorige week: denk nl.eeuwig.zonde, oorspronkelijke postings voor een kritisch publiek. Maar dan anders.)

(De troep blijkt zich naar hetzelfde lage punt te begeven, alsof Alt-f4 geen verse stront kan vinden. Maar we blijven niet ontstoppen!
Genoeg over de bovengenoemde 'discussie'. Wie meer wil weten over de auteurs of onderwerpen in kwestie vervoege zich bij het archief.)

een bijeen geraapt samenzijn, een illuster gezelschap, een duister fenomeen vol mentale valkuilen, mindsweepers en geestelijk ontegenzeggelijk verwerpbaar gedrag, achterdocht, gluipende paranoia, hoogmoedswaanzin en diepe erotiserende zinsneden, op het randje uitgevoerde mentale kwesties, egoïstische blaterijen, stulpende oprakelingen, peristaltische non-avonturen.

bicat.net, portaal voor iedereen die boerenlul wil spelen. Uiteraard overgoten met de onmisbare relativering (slaapt u al, lezer?) - daadwerkelijke molestatie blijft jammer genoeg een theoretische mogelijkheid.

Als zodanig is bicat.net geen literaire exercitie maar de opvang voor de dakloze verhalenverteller zonder talent. Een voorliefde voor coprofagische onderwerpen is de enige bindende factor.

Uit het eerste citaat blijkt een ongelukkige verwarring tussen de begrippen thematiek (poep! pies! hoer! teef! pijn! kots!) en stijl (afwezig).Rectificatie:
De onderwerpkeuze op bicat.net is niet beperkt tot coprofagie maar strekt zich uit tot een veelheid aan sexuele abberaties.


Notice: Undefined variable: name in /home/tj/var/www/alt-f4.org/comments.php on line 3

Notice: Undefined variable: email in /home/tj/var/www/alt-f4.org/comments.php on line 4

Notice: Undefined variable: url in /home/tj/var/www/alt-f4.org/comments.php on line 5

Notice: Undefined variable: com2 in /home/tj/var/www/alt-f4.org/comments.php on line 6