Alt-F4.org

Bob den Otter Living Omnimedia, inc.

28 juni 09:08, 2004

When Holland wants to learn how to
MAKE the perfect blog entry
GROW a faithful audience
CREATE a beautiful lay-out
or FIX a broken script
it turns to BOB DEN OTTER

Door zijn prijswinnende weblog, Mijn Kop Thee, zijn veel gedownloade weblogtool Pivot, omkat-award-winnende designs, pragmatische oplossingen, interessante artikelen voor Naar Voren en andere diensten, deelt Bob den Otter zijn creatieve principes en practische ideeën, die hem tot Neerlands' meest vertrouwde gids voor stijlvol leven hebben gemaakt.

Zijn strategische doel: het aanbieden van originele 'how-to' content en informatie aan zoveel mogelijk internetgebruikers, om 'dromers' in 'doeners' te veranderen door hen de informatie en middelen te verschaffen die ze nodig hebben voor doe-het-zelf vindingrijkheid -- de 'Bob den Otter Way'.

Bob's gevoel voor esthetiek verhindert rechtstreekse insluiting van dorre onpersoonlijke taal; een tekst moet motiveren, er zijn immers een ton aan ideeën te realiseren.

Binnen korte tijd heeft de weblogtool Pivot een grote populariteit opgebouwd, waaruit nu ook de commercieel zeer succesvolle activiteit pivothosting.nl uit is ontstaan. Een dergelijke prestatie is in het huidige ondernemersklimaat maar al te zeldzaam, een ontwikkeling waar Alt-F4.org weer een rijke voedingsbodem hoopt aan te treffen voor de uitwerking van haar doelstellingen.

Zijn weblog blijft echter z'n vlaggeschip. Ondanks de populariteit steekt hij zijn mening niet onder stoelen of banken. Goed is goed, fout is fout. Op het midden van de weg raak je minder snel de vangrail. Niet alleen is het iedere keer weer een waarlijke paradigma-shift voor interaction designers, ook vinden wij daar bijvoorbeeld wat er momenteel leeft in Casa Bob.

Haarkloverijen over ambachtelijk webdevelopment zijn welhaast een automatisch gevolg van zijn 'leven in de snelle baan'. Échte ontwerpers weten dat een sierlijk, klassiek en uitgesproken woordbeeld veel belangrijker is.

Bob's positieve grondhouding bij het omzeilen van lastige obstakels is bewonderenswaardig. Het breed uitmeten van zulk (op zich logisch) menselijk falen is het gevolg van afgunst door minder bedeelden.


Notice: Undefined variable: name in /home/tj/var/www/alt-f4.org/comments.php on line 3

Notice: Undefined variable: email in /home/tj/var/www/alt-f4.org/comments.php on line 4

Notice: Undefined variable: url in /home/tj/var/www/alt-f4.org/comments.php on line 5

Notice: Undefined variable: com2 in /home/tj/var/www/alt-f4.org/comments.php on line 6