Alt-F4.org

Gedoemd tot idiotie

12 maart 01:11, 2005
The Netherlands becomes more and more just like the DDR.
Dutchreporter

Forgive my ignorance, but what is DDR?
Rob

De schijnbare onoplosbaarheid van 9-11 heeft diepe sporen getrokken in de Amerikaanse geest. Nieuwe tijden vragen om nieuwe meningen. De relatie met een bepaalde dynamiek uit het verleden wordt dan gezwind in een ander daglicht gesteld. Zo is voor de liefhebber het aanschouwen van de peulen geworden tot een vermakelijk dagelijks feuilleton.

Na de moord op de goddelijke roker zagen de verweesden hun kans schoon om Anschluß te vinden aan gene zijde van de Oceaan. De ondernemende Nederlandse handelsgeest van deze onafhankelijke geesten zorgt inmiddels voor een bloeiende export van astroturf.

Een goede koopman weet dat zijn waar toegesneden moet zijn op de doelgroep. De kersverse handelaren in witte ruis hebben deze les goed begrepen en verpakken hun generieke boodschap in doelbewust knullig Engelands (charmante couleur locale) doorspekt met de juiste terminologie van de nieuwe orde. Deze witte ruis vindt dan ook gretig aftrek, ook bij de vrouwtjes.

Het faillisement van het medium weblog werd verleden week ruimschoots geïllustreerd in de casus Sgrena (zie ook 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, etc.).

In de 'MSM' kwam deze zaak nauwelijks aan bod, simpelweg omdat de betrokken partijen wijselijk enige terughoudendheid wisten te betrachten. Zelfs in Italië, waar de gemoederen hoog opliepen, waren er politici met een mandaat die zorgvuldig de meest wijze middenweg wisten te bewandelen. Een universele reflex. Men wil niet gekidnapt worden, men wil gelinkt worden. Dat is de enige reden dat men bij de Amerikanen gaat zitten.

De een z'n dood is de ander zijn brood. Met een flexibele Heimat sta je het sterkst. Je zou bijna moslim worden. Of ...